Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vegansk til den søde tand

Bag om Vegansk til den søde tand

Vegansk til den søde tand er en dessertbog med 100 opskrifter på velsmagende veganske godter uden gluten og hvidt raffineret sukker. Opskrifterne er sundere i den forstand, at de er lavet uden præfabrikerede erstatningsprodukter, men med gode, hele råvarer for at få glæde af så mange fibre, smage og næringsstoffer som muligt. Der er fokus på at tilfredsstille den søde tand uden at gå på kompromis med hverken næring eller nydelse. Bogen er til dig, som gerne vil lære det veganske dessertkøkken at kende, men også til dig, som i forvejen har erfaring med at lave desserter i en vegansk udgave. Den er til dig, som vil inspireres og afprøve nye former for desserter og søde sager, men også til dig, som godt kan lide de genkendelige, klassiske desserter. Den er til dig, som har mod på at afprøve nye ingredienser, men også til dig, som sætter pris på, at det ikke er alt for avanceret og tidskrævende. Blandt opskrifterne finder du alt fra simple havrepandekager til chokolademousse til overdådige lagkager. Der er opskrifter til den lille sult, til den fine middag, til eftermiddagskaffen, til basislageret, til når du får uventede gæster og meget mere. Forfatteren bag bogen er Christine Bonde. Hun er BSc i Global Nutrition and Health, yogaunderviser, sundhedscoach, blogger og madnørd med stort M. Hun deler sine plantebaserede opskrifter samt tanker om sundhedsbegrebet på sin blog og på Instagram. Læs mere her: http://christinebonde.dk/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788777499951
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 250
  • Udgivet:
  • 15. Januar 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x258x26 mm.
  • Vægt:
  • 949 g.
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 2. Maj 2024

Beskrivelse af Vegansk til den søde tand

Vegansk til den søde tand er en dessertbog med 100 opskrifter på velsmagende veganske godter uden gluten og hvidt raffineret sukker. Opskrifterne er sundere i den forstand, at de er lavet uden præfabrikerede erstatningsprodukter, men med gode, hele råvarer for at få glæde af så mange fibre, smage og næringsstoffer som muligt. Der er fokus på at tilfredsstille den søde tand uden at gå på kompromis med hverken næring eller nydelse.

Bogen er til dig, som gerne vil lære det veganske dessertkøkken at kende, men også til dig, som i forvejen har erfaring med at lave desserter i en vegansk udgave. Den er til dig, som vil inspireres og afprøve nye former for desserter og søde sager, men også til dig, som godt kan lide de genkendelige, klassiske desserter. Den er til dig, som har mod på at afprøve nye ingredienser, men også til dig, som sætter pris på, at det ikke er alt for avanceret og tidskrævende. Blandt opskrifterne finder du alt fra simple havrepandekager til chokolademousse til overdådige lagkager. Der er opskrifter til den lille sult, til den fine middag, til eftermiddagskaffen, til basislageret, til når du får uventede gæster og meget mere.

Forfatteren bag bogen er Christine Bonde. Hun er BSc i Global Nutrition and Health, yogaunderviser, sundhedscoach, blogger og madnørd med stort M. Hun deler sine plantebaserede opskrifter samt tanker om sundhedsbegrebet på sin blog og på Instagram. Læs mere her: http://christinebonde.dk/

Brugerbedømmelser af Vegansk til den søde tand

  • Anne L. 25. September 2020

    Det var faktisk en gave, så jeg kan ikke anmelde den️


Find lignende bøger
Bogen Vegansk til den søde tand findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.