Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vilhelm Vangs studenterår

Bag om Vilhelm Vangs studenterår

Familien Vang er ikke som alle de andre københavnske familier fra det bedre borgerskab. Konferensråd og departementschef Vang stammer fra en gammel embedsmandsfamilie, som endda har boet i Algier og besidder en pæn formue. Den unge Vilhelm Vang er derimod anderledes end sin retskafne og fornuftige far. Hans mor er evigt bekymret for den unge mand, som tilbringer sine studenterår på en måde, der ikke nødvendigvis ender i en studentereksamen. Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726060072
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vilhelm Vangs studenterår

Familien Vang er ikke som alle de andre københavnske familier fra det bedre borgerskab. Konferensråd og departementschef Vang stammer fra en gammel embedsmandsfamilie, som endda har boet i Algier og besidder en pæn formue. Den unge Vilhelm Vang er derimod anderledes end sin retskafne og fornuftige far. Hans mor er evigt bekymret for den unge mand, som tilbringer sine studenterår på en måde, der ikke nødvendigvis ender i en studentereksamen.

Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Brugerbedømmelser af Vilhelm Vangs studenterårFind lignende bøger
Bogen Vilhelm Vangs studenterår findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.