Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Vinterland

Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020. Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv.  Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stærke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til. Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! - Jesper Stein

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740054521
 • Udgivet:
 • 21. Marts 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vinterland

Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020.

Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv. 

Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stærke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.
Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! - Jesper Stein

Brugerbedømmelser af Vinterland

 • Thea W. 19. Januar 2021

  En klassisk god krimi. Plottet er spændende og fortællingen god. Det største minus er de mange slå-fejl der er i teksten.
  Kan varmt anbefale den.

 • elisabeth s. 15. August 2020

  Jeg læste også bog nr. 2 og læste begge 2 gange. Det værste for forfatterne er, at man nu går og håber på bog nr. 3 - for sjældent har jeg læst noget så spændende. De er fantastiske som skribenter. Hils dem og tak for den sublime læseoplevelse.
  Bedste hilsener Elisabeth

 • Erik N. 6. August 2020

  Let læselig krimi - minder i stil den norske forfatter Thomas Engers 5 romaner om det norske politis arbejde

 • Inge-Bente N. 28. Juli 2020

  Jeg vil give bogen 5 stjerne. Det er en rigtig god og meget spændende bog, som du ikke kan slippe, når du først er begyndt at læse den.

 • Lone S. 14. Juni 2020

  5 stjerner den er rigtig god.

 • Irene H. 24. April 2020

  En fantastisk spændende krimi som fanger al opmærksomheden, glæder mig til st gå ifang med næste bog fra dette par


Find lignende bøger
Bogen Vinterland findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.