Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vinterland - Kim Faber - Bog

bind 1 i Juncker serien

Bag om Vinterland

Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020. Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv. Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stærke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til. Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. Læs den! - Jesper Stein

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740061345
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 464
 • Udgivet:
 • 21. Januar 2020
 • Udgave:
 • 4
 • Størrelse:
 • 147x222x34 mm.
 • Vægt:
 • 539 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 1. Februar 2023

Anmeldelser af Vinterland

  Beskrivelse af Vinterland

  En glimrende krimi historie med vinderen af det danske kriminalakademis debutantpris 2020. Kim Faber, er stemmen bag, Vinterland. En utrolig rig fortælling, som endda er en del af Juncker serien, bogen ‘Vinterland’, er bind 1 i Juncker Serien. Bogen er udgivet d. 21. Januar 2020, af Politikens forlag, med hele 464 sider i alt. 

  Kriminalromanen har taget Danmark med storm, og den er skrevet af journalisterne Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken. De debuterede i 2019 med denne formidable bog-serie. Emnerne i bøgerne tager os gennem terror, ondskab og en snigende magtesløshed i Danmark.

  Martin Juncker er en populær mand, og specielt i blandt sine kolleger, her i blandt det danske politi ved alle hvem han er. Han anses for, at være en af landets bedste drabsefterforskere, med kone og to børn. Han har i årevis bevist han er en hård negl. Det kræver dog ikke mange fejl, i politiet, før der laves forandringer. Det virker til at Juncker, har lavet rod i en sag, og er blevet forflyttet til en mindre provinsby på Sydøstsjælland. Hans nye arbejdssted kræver en ny leder, og han er derfor blevet bedt om, at lede en ny lokalstation i byen. Han kan på samme tid hjælpe sin gamle og demente far, nogle forandringer fryder. Taget i betragtning af hvor lille og stille byen er, kunne det kun forestilles, at der burde være ro på. Men hurtigt efter forflyttelsen, bliver en mand fundet myrdet, og hans kone er forsvundet. Sagen har ingen spor som kan lede et sted og intet motiv for dette mystiske drab. 

  Den tidligere makker af Juncker, nemlig Signe Kristiansen, befinder sig stadig i København. Julen nærmer sig, og hun kan ikke vente til, at hun endelig kan få lidt ro og fred. Men inden længe springer en enorm bombe på et julemarked i Indre by. Der bliver sat en eftersøgning i gang for, at finde gerningsmændene, men sporene giver ingen pote. Hun kommer ingen steder i sagen, men et anonymt tip giver hende ledetråde, som fører sagen et sted hen hun ikke havde forestillet sig den kunne ende.

  Forlagets beskrivelse af Vinterland

  Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020.

  Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv.

  Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stærke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til. Skrevet med fintunet præcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer.

  Læs den! - Jesper Stein

  Brugerbedømmelser af Vinterland

  • Thea W. 19. Januar 2021

   En klassisk god krimi. Plottet er spændende og fortællingen god. Det største minus er de mange slå-fejl der er i teksten.
   Kan varmt anbefale den.

  • elisabeth s. 15. August 2020

   Jeg læste også bog nr. 2 og læste begge 2 gange. Det værste for forfatterne er, at man nu går og håber på bog nr. 3 - for sjældent har jeg læst noget så spændende. De er fantastiske som skribenter. Hils dem og tak for den sublime læseoplevelse.
   Bedste hilsener Elisabeth

  • Erik N. 6. August 2020

   Let læselig krimi - minder i stil den norske forfatter Thomas Engers 5 romaner om det norske politis arbejde

  • Inge-Bente N. 28. Juli 2020

   Jeg vil give bogen 5 stjerne. Det er en rigtig god og meget spændende bog, som du ikke kan slippe, når du først er begyndt at læse den.

  • Lone S. 14. Juni 2020

   5 stjerner den er rigtig god.

  • Irene H. 24. April 2020

   En fantastisk spændende krimi som fanger al opmærksomheden, glæder mig til st gå ifang med næste bog fra dette par


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.