Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Satans sommer

En spændende krimi af Kim Faber og Janni Pedersen som fortsætter historien om politikommissæren Martin Juncker og hans gamle partner Signe Kristiansen. Juncker som forsøger at rydde op i fortiden, hvilket er svært, da han hver nat siden hans fars død er præget af mareridt. Det er en svær opgave af fortrænge fortiden, da hans datter begynder at se sig skepsis på det hele. Junckers kone, journalisten Charlotte er kommet i avisens gravergruppe, og modtager en dag et anonymt tip om, at det forfærdelige terrorangreb der for et halvt år siden fandt i sted i København, kunne have været undgået. Det går senere op for Charlotte at Forsvarets Efterretningstjeneste antageligt kendte til terrorplanerne, med undlod at gribe ind. Juncker bliver konfronterede med dette, med ønsker ikke at involvere sig i sagen, da det kan bringe ham og Charlotte i en livsfarlig situation. Det er derfor op til Junckers gamle partner Signe Kristensen at komme til bunds i sagen, men som selv har sine egne problemer at slås med i hendes privatliv. Da der senere opstår en forbindelse mellem terrorsagen og et frygtelig lig, som bliver fundet af nogle børn i Kongelunden, beslutter Signe sig at gå all in i sagen, for at forsøge at grave sandhederne frem. En uhyggelig fortælling om hvor grusomt det kan gå, når fornuften falder igennem og ondskaben får frit spil.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740068320
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 416
 • Udgivet:
 • 5. Maj 2021
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 145x220x31 mm.
 • Vægt:
 • 486 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 23. Juli 2024

Beskrivelse af Satans sommer

En spændende krimi af Kim Faber og Janni Pedersen som fortsætter historien om politikommissæren Martin Juncker og hans gamle partner Signe Kristiansen.
Juncker som forsøger at rydde op i fortiden, hvilket er svært, da han hver nat siden hans fars død er præget af mareridt. Det er en svær opgave af fortrænge fortiden, da hans datter begynder at se sig skepsis på det hele. Junckers kone, journalisten Charlotte er kommet i avisens gravergruppe, og modtager en dag et anonymt tip om, at det forfærdelige terrorangreb der for et halvt år siden fandt i sted i København, kunne have været undgået. Det går senere op for Charlotte at Forsvarets Efterretningstjeneste antageligt kendte til terrorplanerne, med undlod at gribe ind. Juncker bliver konfronterede med dette, med ønsker ikke at involvere sig i sagen, da det kan bringe ham og Charlotte i en livsfarlig situation.
Det er derfor op til Junckers gamle partner Signe Kristensen at komme til bunds i sagen, men som selv har sine egne problemer at slås med i hendes privatliv. Da der senere opstår en forbindelse mellem terrorsagen og et frygtelig lig, som bliver fundet af nogle børn i Kongelunden, beslutter Signe sig at gå all in i sagen, for at forsøge at grave sandhederne frem. En uhyggelig fortælling om hvor grusomt det kan gå, når fornuften falder igennem og ondskaben får frit spil.

Forlagets beskrivelse af Satans sommer

Juncker er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid.

I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip: Det frygtelige terrorangreb i København et halvt år forinden kunne have været forhindret. Charlotte konfronterer Juncker, der efterforskede forbrydelsen, men han nægter noget som helst kendskab til det. Han frygter både for sit eget og Charlottes liv, hvis hun går ind i sagen.

Junckers gamle partner Signe er mere tilbøjelig til at hjælpe journalisten, men hun har sit at se til. Hendes familieliv er ved at gå op i limningen, og hun er stadig opslugt af tanken om hævn over den mand, der voldtog hende. Da der tegner sig en forbindelse mellem terrorsagen og et lig, der bliver fundet i Kongelunden, giver Signe fanden i det hele og kaster sig ind i jagten på sandheden.

Satans sommer er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Brugerbedømmelser af Satans sommer

 • Pia R. 5. September 2020

  Satan sommer,som er efterfølgeren til Vintertid, er helt fantastisk. Fra første side er man fanget af historien og man bliver ved med at være det indtil sidste punktum. Derefter kan man kun sidde og spekulere på hvornår nr. 3 udkommer. Bogen kan sagtens læses uden at have læst den første.

 • Jens H. 6. August 2020

  God opfølgning på deres første bog. J

 • Thomas B. 31. Juli 2020

  Helt fantastisk bog. Super spændene og godt skrevet!
  Den kan varmt anbefales!

 • Janni B. 10. Juli 2020

  Den er simpelthen så god har det hele med som en krimi skal have,som den første.
  Glæder mig til der forhåbentlig kommer mere derfra.

 • Helen T. 17. Juni 2020

  Fantastisk god bog.Håber der kommer flere.
  Venlig hilsen Helen.

 • Helle G. 10. Juni 2020

  Godt skrevet, bogen fanger lige fra starten af, jeg læste den på 1,5 dag kunne ikke ligge den fra mig Jeg giver 5 stjerner
  Mvh
  Helle Gedsted

 • Lisbeth G. 6. Juni 2020

  Læs Vinterland først, så får du mest muligt ud af Satans Sommer. Tag dig tid og læs dem i et hug, du kan nemlig ikke slippe dem når du først er igang. Spændende opbygning og overraskende plots. Flere af dem

 • Marie P. 4. Juni 2020

  Spændende, spændende og atter spændende. Kan klart anbefales til alle som elsker og mangler en god krimi bog.

 • Solvejg A. 3. Juni 2020

  Mega spændende bog, kan varmt at befales at læse.

 • Krimiormen s. 5. Maj 2020

  ”Satans sommer” er en krimi skrevet af parret Kim Faber og Janni Pedersen. De har begge i mange år arbejdet som journalister og udgav sidste år deres fælles debut ”Vinterland”. ”Vinterland” blev rost til skyerne og til Bogforum i efteråret hørte jeg dem fortælle om ”Vinterland”.

  Jeg må så tilstå at jeg endnu ikke har læst ”Vinterland”. Jeg var selvsagt meget spændt på at lære forfatterparret og deres univers nærmere at kende med ”Satans sommer”. Jeg blev bestemt ikke skuffet og blev hurtigt fanget ind af historien i ”Satans sommer”.

  Historien har en del henvisninger til historien i ”Vinterland”, men personligt synes jeg ikke at det betød meget i forhold til at følge med i historien i ”Satans sommer”. At det så ville have været en fordel at læse ”Vinterland” først er der ingen tvivl om.

  Men sammenligne de 2 bøger kan jeg af gode grunde ikke gøre. Men jeg kan vurdere ”Satans sommer” som en selvstændig krimi. Martin Juncker er separeret fra sin kone igennem mange år, journalisten Charlotte. Juncker bor i sin afdøde fars hus, i Sandsted indtil videre.

  En lokal advokat bliver fundet død og det går hurtigt op for Juncker at han udmærket vidste hvem advokaten var. Ikke mindst i kraft af at Junckers far også var advokat. Sammen med sin nye makker den entusiastiske Nabiha Khalid bliver Juncker en del af efterforskningsteamet der skal opklare mordet.

  Juncker kan ikke selv blive efterforskningsleder da han kendte en smule til offeret og derfor betragtes som inhabil.

  Junckers tidligere makker Signe Kristiansen arbejder stadig i København. I Kongelundsskoven på Amager findes et lig. Signe er en del af efterforskningsteamet der skal opklare dette mord. Meget hurtigt går det op for Signe at mordet muligvis har forbindelse til den terrorsag som de arbejdede med i ”Vinterland”.

  Signe indgår en slags samarbejde med Junckers kone Charlotte. Signe og Charlottes liv er snart i fare og spørgsmålet er om terrorsagen overhovedet må blive opklaret. Der er nok nogle ledende personligheder, både i politiet og i forsvaret, der helst så at sagen gik i glemmebogen.

  Men både Signe, Charlotte samt deres informanter er omtrent lige stædige og er ikke interesseret i at opgive sagen. Juncker involveres efterhånden i Signes sag samtidig med at han har sin egen efterforskning kørende om ”Sit eget” mord i Sandsted.

  Samtidig med alt dette viser det sig, at Charlotte og Junckers datter Karoline er blevet gravid og de må begge være der for Karoline, mere end nogensinde. ”Satans sommer” er fantastisk godt skrevet og lige ud af landevejen. Historien er nem at følge selvom man ikke kender meget til forhistorien fra ”Vinterland”.

  Der er ingen tvivl om at vi har at gøre med 2 forfattere der har fingrene dybt begravet i både det journalistiske og den kriminelle efterforskning i den virkelige verden. Faber & Pedersen kan roligt fortsætte deres gode samarbejde om endnu flere krimier.

  Gerne med Juncker, Charlotte, Signe og Nabiha i hovedrollerne. ”Satans sommer” har et fantastisk plot og de 2 drabssager i historien flettes genialt ind i hinanden. ”Satans sommer” har alt det en god krimi skal have. Spænding, et fantastisk plot og nogle skønne hovedpersoner.

  Mine varmeste anbefalinger til det nye makkerpar i dansk krimilitteratur og ”Satans sommer” fordi bogen lige præcis beskriver en satans sommer i Sandsted og København.

  Vurdering: 5/6 Roser

  https://v4.simplesite.com/#/pages/445951103?editmode=true#anchor445951103


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.