Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Æbler

- Klassiske opskrifter og fortællinger fra den danske madhistorie

Bag om Æbler

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet. Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden. Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken. Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740660326
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 310
  • Udgivet:
  • 19. August 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x246x32 mm.
  • Vægt:
  • 1189 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 7. Maj 2024

Beskrivelse af Æbler

Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.
Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.

Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.

Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

Brugerbedømmelser af Æbler



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.