Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Alverdens opskrifter til din airfryer

Bag om Alverdens opskrifter til din airfryer

I Alverdens opskrifter til din airfryer får du lækre opskrifter på nye retter til morgenbordet, , hurtig aftensmadspændende madpakker, ''fakeaways'' samt gode snacks. Opskrifter, der er nemme at lave og smager som lækker cafémad – hvad med stegte gyoza, grillede onigiri lavet på sushiris, ostesnegle med miso og løg, hjemmelavede myslibarer, sprød gris Kung Pao, taiwanesisk BFG (big fried chicken) eller hjemmelavet kyllingekebab? Alverdens opskrifter til din airfryer er til madelskere med appetit på smagseventyr fra hele verden. Om forfatteren: Sophia Young er født i England, opvokset i Zambia og uddannet i New York. Hun arbejder som kogebogsredaktør og madskribent, bl.a. for det australske Women’s Weekly. Hun har fingeren på pulsen med, hvad der rører sig på madfronten, og hendes indblik i forskellige verdenskøkkener gør hendes opskrifter autentiske og anderledes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743410614
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 176
  • Udgivet:
  • 16. september 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 191x243x16 mm.
  • Vægt:
  • 509 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Alverdens opskrifter til din airfryer

I Alverdens opskrifter til din airfryer får du lækre opskrifter på nye retter til morgenbordet, , hurtig aftensmadspændende madpakker, ''fakeaways'' samt gode snacks. Opskrifter, der er nemme at lave og smager som lækker cafémad – hvad med stegte gyoza, grillede onigiri lavet på sushiris, ostesnegle med miso og løg, hjemmelavede myslibarer, sprød gris Kung Pao, taiwanesisk BFG (big fried chicken) eller hjemmelavet kyllingekebab?
Alverdens opskrifter til din airfryer er til madelskere med appetit på smagseventyr fra hele verden.
Om forfatteren:
Sophia Young er født i England, opvokset i Zambia og uddannet i New York. Hun arbejder som kogebogsredaktør og madskribent, bl.a. for det australske Women’s Weekly. Hun har fingeren på pulsen med, hvad der rører sig på madfronten, og hendes indblik i forskellige verdenskøkkener gør hendes opskrifter autentiske og anderledes.

Brugerbedømmelser af Alverdens opskrifter til din airfryer



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.