Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Animal Farm

Bag om Animal Farm

"Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre." Da dyrene på mr. Jones’ gård gør oprør og tager magten fra menneskene, er det med en vision om frihed og efter devisen, at alle dyr skal være lige. Især grisene ser muligheder i denne nye orden på gården, og med tiden bliver det tydeligt, at selv de mest ubøjelige idealister kan korrumperes. Snart udviskes grænsen mellem dyr og menneske. "Animal Farm" er en fabel om en revolution, der kører af sporet, og om utopiske ambitioner, der må vige for magtens fristelser. En evigt aktuel satire om farerne ved politisk totalitarisme. George Orwells klassiker fra 1945 i ny oversættelse. Eric Arthur Blair (1903-1950), der var bedre kendt under pseudonymet George Orwell, var en britisk forfatter og journalist. Han huskes i dag bedst for romanerne "Kammerat Napoleon" ("Animal Farm") og "1984" ("Nineteen Eighty-Four") – to værker, der kendetegnes ved Orwells store bevidsthed om social retfærdighed og stærke modstand mod totalitarismen. Hans kulturelle indflydelse på både politik og populærkultur er tydelig at se selv den dag i dag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728364024
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 25. August 2022
  • Oplæser:
  • Paul Becker
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Animal Farm

"Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre."
Da dyrene på mr. Jones’ gård gør oprør og tager magten fra menneskene, er det med en vision om frihed og efter devisen, at alle dyr skal være lige. Især grisene ser muligheder i denne nye orden på gården, og med tiden bliver det tydeligt, at selv de mest ubøjelige idealister kan korrumperes. Snart udviskes grænsen mellem dyr og menneske.
"Animal Farm" er en fabel om en revolution, der kører af sporet, og om utopiske ambitioner, der må vige for magtens fristelser. En evigt aktuel satire om farerne ved politisk totalitarisme.
George Orwells klassiker fra 1945 i ny oversættelse.

Eric Arthur Blair (1903-1950), der var bedre kendt under pseudonymet George Orwell, var en britisk forfatter og journalist. Han huskes i dag bedst for romanerne "Kammerat Napoleon" ("Animal Farm") og "1984" ("Nineteen Eighty-Four") – to værker, der kendetegnes ved Orwells store bevidsthed om social retfærdighed og stærke modstand mod totalitarismen. Hans kulturelle indflydelse på både politik og populærkultur er tydelig at se selv den dag i dag.

Brugerbedømmelser af Animal FarmFind lignende bøger
Bogen Animal Farm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.