Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Animal Farm

Bag om Animal Farm

Nyoversættelse af Rasmus Hastrup som også nyoversatte George Orwells 1984. Dyrene på mr. Jones gård gør oprør og overtager magten. I spidsen står grisene med filosofien om, at alle dyr skal være lige, men efterhånden som tiden går, korrumperes både grisene og resten af gården, og snart er det ikke muligt at skelne mellem dyr og menneske. Animal Farm udkom for første gang på dansk i 1947 under titel Kammerat Napoleon og er kendt som en satirisk allegori over det Sovjetiske styre og Stalin. Det er en evigaktuel roman om de paradoksale menneskelige behov for frihed og magt, og faren ved politisk totalitarisme.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727011042
  • Udgivet:
  • 25. August 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Animal Farm

Nyoversættelse af Rasmus Hastrup som også nyoversatte George Orwells 1984.

Dyrene på mr. Jones gård gør oprør og overtager magten. I spidsen står grisene med filosofien om, at alle dyr skal være lige, men efterhånden som tiden går, korrumperes både grisene og resten af gården, og snart er det ikke muligt at skelne mellem dyr og menneske.

Animal Farm udkom for første gang på dansk i 1947 under titel Kammerat Napoleon og er kendt som en satirisk allegori over det Sovjetiske styre og Stalin. Det er en evigaktuel roman om de paradoksale menneskelige behov for frihed og magt, og faren ved politisk totalitarisme.

Brugerbedømmelser af Animal FarmFind lignende bøger
Bogen Animal Farm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.