Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bedstes Kogebog

- For børn og børnebørn

Bag om Bedstes Kogebog

"Bedstes Kogebog" indeholder et udvalg af de gode gamle retter som Jørgen og Flemming er vokset op med. Nogle serveres for børn og børnebørn ved festlige lejligheder, andre er langt fra hverdagskost nu om dage. Hverken skrædersovs, brunkål eller grønlangkål på gammeldags fynsk manér fortjener dog at gå i glemmebogen. Desuden spørger både børn og børnebørn jævnligt efter de gamle opskrifter på fastelavnsboller eller fasansteg. Derfor har jeg lavet "Bedstes Kogebog". Jeg har lavet alle retterne fra en ende af og selv taget billeder af dem. Bedstefar/farfar har været til stor hjælp både med moralsk opbakning, med at spise det hele og med opvasken. Tak til ham. Jeg håber I alle får glæde af kogebogen mange år frem over.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771148527
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 100
  • Udgivet:
  • 21. september 2012
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 153x216x11 mm.
  • Vægt:
  • 269 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 16. december 2024

Beskrivelse af Bedstes Kogebog

"Bedstes Kogebog" indeholder et udvalg af de gode gamle retter som Jørgen og Flemming er vokset op med. Nogle serveres for børn og børnebørn ved festlige lejligheder, andre er langt fra hverdagskost nu om dage. Hverken skrædersovs, brunkål eller grønlangkål på gammeldags fynsk manér fortjener dog at gå i glemmebogen. Desuden spørger både børn og børnebørn jævnligt efter de gamle opskrifter på fastelavnsboller eller fasansteg. Derfor har jeg lavet "Bedstes Kogebog". Jeg har lavet alle retterne fra en ende af og selv taget billeder af dem. Bedstefar/farfar har været til stor hjælp både med moralsk opbakning, med at spise det hele og med opvasken. Tak til ham.
Jeg håber I alle får glæde af kogebogen mange år frem over.

Brugerbedømmelser af Bedstes Kogebog



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.