Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Letz Boeuf af Daniel Letz Bog, Indbundet

Letz Boeuf

- Mine bedste opskrifter med bøf

af
(Udvid)

"Letz boeuf" af Daniel Letz I anledning af Daniel Letz 40års jubilæum som kok udgiver han Letz Boeuf - mine bedste opskrifter med bøf - der er en hyldest til det kød vi danskere elsker: Oksekødet, i alle dets udskærninger og tilberedninger. Ligesom i forløberen Letz Laks er det råvaren, der er inspirationskilden til de mange illustrerede opskrifter. Opskrifterne tager brugeren med på  en gastronomisk rejse gennem 40 år ved gryderne i det professionelle køkken, hvor oksekødet har været underlagt tidens skiftende modeluner.Ambitionen med bogen er, at give brugeren inspiration til nye måder  at tilberede og servere oksekød, dets tilbehør og saucer.Alle retter er  beskrevet nøjagtig som de er blevet til og så ligetil som muligt.134 sider i formatet 17,2x24,0 fremstillet af 170 g Magno Satin, illustrerede opskrifter der er garnhæftet med blødt flapomslag af 240 g homogen karton. Trykt hos Narayana Press. Med fotos af Andreas Wiking og layout af Søren Damstedt. Bogen bliver udsendt til anmeldelse hos Politiken, Berlingske Tidende, Børsen,Jyllands-Posten samt flere dagsaviser.Der kan rettes henvendelse til forlaget på: info@letzonline.dk


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799496518
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 134
  • Udgivet:
  • 23. November 2012

Andre udgaver:

  • DKK 101,00
  • DKK 179,00
  • DKK 78,00
  • 1-2 hverdage
  • DKK 24,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Daniel Letz