Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Letz Boeuf

- Mine bedste opskrifter med bøf

Bag om Letz Boeuf

"Letz boeuf" af Daniel Letz I anledning af Daniel Letz 40års jubilæum som kok udgiver han Letz Boeuf - mine bedste opskrifter med bøf - der er en hyldest til det kød vi danskere elsker: Oksekødet, i alle dets udskærninger og tilberedninger. Ligesom i forløberen Letz Laks er det råvaren, der er inspirationskilden til de mange illustrerede opskrifter. Opskrifterne tager brugeren med på en gastronomisk rejse gennem 40 år ved gryderne i det professionelle køkken, hvor oksekødet har været underlagt tidens skiftende modeluner. Ambitionen med bogen er, at give brugeren inspiration til nye måder at tilberede og servere oksekød, dets tilbehør og saucer. Alle retter er beskrevet nøjagtig som de er blevet til og så ligetil som muligt. 134 sider i formatet 17,2x24,0 fremstillet af 170 g Magno Satin, illustrerede opskrifter der er garnhæftet med blødt flapomslag af 240 g homogen karton. Trykt hos Narayana Press. Med fotos af Andreas Wiking og layout af Søren Damstedt. Bogen bliver udsendt til anmeldelse hos Politiken, Berlingske Tidende, Børsen,Jyllands-Posten samt flere dagsaviser. Der kan rettes henvendelse til forlaget på: info@letzonline.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799496518
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 134
  • Udgivet:
  • 23. november 2012
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 175x241x15 mm.
  • Vægt:
  • 528 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Letz Boeuf

"Letz boeuf" af Daniel Letz
I anledning af Daniel Letz 40års jubilæum som kok udgiver han Letz Boeuf - mine bedste opskrifter med bøf - der er en hyldest til det kød vi danskere elsker: Oksekødet, i alle dets udskærninger og tilberedninger. Ligesom i forløberen Letz Laks er det råvaren, der er inspirationskilden til de mange illustrerede opskrifter.
Opskrifterne tager brugeren med på en gastronomisk rejse gennem 40 år ved gryderne i det professionelle køkken, hvor oksekødet har været underlagt tidens skiftende modeluner.
Ambitionen med bogen er, at give brugeren inspiration til nye måder at tilberede og servere oksekød, dets tilbehør og saucer.
Alle retter er beskrevet nøjagtig som de er blevet til og så ligetil som muligt.
134 sider i formatet 17,2x24,0 fremstillet af 170 g Magno Satin, illustrerede opskrifter der er garnhæftet med blødt flapomslag af 240 g homogen karton. Trykt hos Narayana Press. Med fotos af Andreas Wiking og layout af Søren Damstedt.
Bogen bliver udsendt til anmeldelse hos Politiken, Berlingske Tidende, Børsen,Jyllands-Posten samt flere dagsaviser.
Der kan rettes henvendelse til forlaget på: info@letzonline.dk

Brugerbedømmelser af Letz Boeuf



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.