Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Da jeg lærte at bage i Paris

Da jeg lærte at bage i Parisaf Mika Wulff
Bag om Da jeg lærte at bage i Paris

For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage. Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole “Le Cordon Bleu” i Paris, for at gå i bl.a Julia Childs fodspor. På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur. "Da jeg lærte at bage i Paris" er Mikas egne udvalgte opskrifter, som hun har taget med sig hjem fra Paris og bruger ofte i sit eget køkken. I bogen deler hun både opskrifter på bl.a. éclairs, citrontærte, crème caramel, brioche og mange flere samt sine egne personlige anekdoter om dem og om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris. Dette er en kogebog, som du også kan læse i, og en kogebog, der hjælper dig med at finde ud af at en madeleine ikke bare er en madeleine, og at det er vigtigt, at brioche er den del af dit liv. Mika Wulff er iværksætter, direktør og chefredaktør på det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun har en fortid i reklamebranchen, men er også uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. Mika er kendt fra bl.a. Politiken, det frankofile radioprogram Croque Monsieur på 24syv og selvfølgelig Magasinet Lækkerier.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773394342
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 4. april 2025
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 1x1x1 mm.
  • Vægt:
  • 1 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 1-3 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 8. april 2025

Beskrivelse af Da jeg lærte at bage i Paris

For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage. Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole “Le Cordon Bleu” i Paris, for at gå i bl.a Julia Childs fodspor.
På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.
"Da jeg lærte at bage i Paris" er Mikas egne udvalgte opskrifter, som hun har taget med sig hjem fra Paris og bruger ofte i sit eget køkken. I bogen deler hun både opskrifter på bl.a. éclairs, citrontærte, crème caramel, brioche og mange flere samt sine egne personlige anekdoter om dem og om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.
Dette er en kogebog, som du også kan læse i, og en kogebog, der hjælper dig med at finde ud af at en madeleine ikke bare er en madeleine, og at det er vigtigt, at brioche er den del af dit liv.
Mika Wulff er iværksætter, direktør og chefredaktør på det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun har en fortid i reklamebranchen, men er også uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé. Mika er kendt fra bl.a. Politiken, det frankofile radioprogram Croque Monsieur på 24syv og selvfølgelig Magasinet Lækkerier.

Brugerbedømmelser af Da jeg lærte at bage i Paris



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.