Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danmarksbilleder

Bag om Danmarksbilleder

Bjarne Nielsen Brovsts fine tekster om forskellige smukke steder i Danmark – fra Lindholm Høje og Vildmosen til København og Bornholm. Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med "Mit hjertes have". Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711663332
  • Udgivet:
  • 13. Maj 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Danmarksbilleder

Bjarne Nielsen Brovsts fine tekster om forskellige smukke steder i Danmark – fra Lindholm Høje og Vildmosen til København og Bornholm.

Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med "Mit hjertes have". Sidenhen har Bjarne Nielsen Brovst skrevet et utal af bøger inden for genrerne digte, noveller, romaner, selvbiografi og historie. Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.

Brugerbedømmelser af DanmarksbillederFind lignende bøger
Bogen Danmarksbilleder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.