Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dansk ølguide

Bag om Dansk ølguide

Den danske bryggeritradition er lang og berømt verden over. Vidste du, at der i slutningen af det tyvende århundrede fandtes 156 forskellige typer øl i Danmark? "Dansk ølguide" fra 1998 søger på en enkel måde at give et smagsbillede af alle danskbryggede øl i slutningen af det 20. århundrede. Det er en uvurderlig guide til alle, der godt kan lide øl, og som ikke er bange for at eksperimentere. I guiden kan du bl.a. læse om, hvad der karakteriserer de enkelte øl, hvilken mad de passer til, hvem der brygger dem og om de enkelte bryggeriers historie. Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726474121
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dansk ølguide

Den danske bryggeritradition er lang og berømt verden over. Vidste du, at der i slutningen af det tyvende århundrede fandtes 156 forskellige typer øl i Danmark?
"Dansk ølguide" fra 1998 søger på en enkel måde at give et smagsbillede af alle danskbryggede øl i slutningen af det 20. århundrede. Det er en uvurderlig guide til alle, der godt kan lide øl, og som ikke er bange for at eksperimentere.
I guiden kan du bl.a. læse om, hvad der karakteriserer de enkelte øl, hvilken mad de passer til, hvem der brygger dem og om de enkelte bryggeriers historie.

Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Brugerbedømmelser af Dansk ølguideFind lignende bøger
Bogen Dansk ølguide findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.