Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det grønne årstidskøkken

- 100 plantebaserede sæsonopskrifter med danske råvarer

Bag om Det grønne årstidskøkken

DET GRØNNE ÅRSTIDSKØKKEN er plantebaserede opskrifter på velsmagende retter med årstidens grøntsager. Bogen giver inspiration til en meningsfuld, bæredygtig og klimavenlig livsstil, hvor man både gør noget godt og sundt for egen krop og samtidig er med til at passe på den jord, vi lever på. Det, vi spiser, påvirker CO2-udledningen, biodiversiteten, drikkevandet og havenes tilstand. Derfor er der stigende fokus på, at vi skal spise mere plantebaseret og meget gerne årstidens lokale afgrøder, og dette er lige præcis grundtanken bag denne smukke kogebog. Bogen er en årstidskogebog, og efter kapitlerne om forår, sommer, efterår og vinter følger opskrifter på bagværk, fermenterede lækkerier, syltede sager og til sidst et afsnit om, hvordan man kan bruge krydderurter i madlavningen. Bogen slår også et slag for alle de forskellige danskdyrkede bælgfrugter, korn og frø og danskproducerede økologiske produkter lavet af bælgfrugter, som man kan købe i dag. I alt indeholder bogen 100 opskrifter. Anette Hoeg Nielsen er uddannet kostvejleder og har beskæftiget sig med mad og økologi i mere end 25 år. I egen have dyrker Anette selv et væld af grøntsager, bær og frugter, og hun er fast storkunde i det lokale økologiske jordbrug Peters Gartneri tæt ved sit hjem syd for Aarhus. På sin blog ’Mad med glød’ deler hun flittigt ud af sine tips, tricks og erfaringer fra sit plantebaserede køkken og store viden om vitale, farverige og velsmagende plantebaserede fødevarer. Anette er også forfatter til bogen Plantebaserede fristelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740699555
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 16. April 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 196x268x30 mm.
  • Vægt:
  • 1198 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 7. Maj 2024

Beskrivelse af Det grønne årstidskøkken

DET GRØNNE ÅRSTIDSKØKKEN er plantebaserede opskrifter på velsmagende retter med årstidens grøntsager. Bogen giver inspiration til en meningsfuld, bæredygtig og klimavenlig livsstil, hvor man både gør noget godt og sundt for egen krop og samtidig er med til at passe på den jord, vi lever på.
Det, vi spiser, påvirker CO2-udledningen, biodiversiteten, drikkevandet og havenes tilstand. Derfor er der stigende fokus på, at vi skal spise mere plantebaseret og meget gerne årstidens lokale afgrøder, og dette er lige præcis grundtanken bag denne smukke kogebog.
Bogen er en årstidskogebog, og efter kapitlerne om forår, sommer, efterår og vinter følger opskrifter på bagværk, fermenterede lækkerier, syltede sager og til sidst et afsnit om, hvordan man kan bruge krydderurter i madlavningen. Bogen slår også et slag for alle de forskellige danskdyrkede bælgfrugter, korn og frø og danskproducerede økologiske produkter lavet af bælgfrugter, som man kan købe i dag. I alt indeholder bogen 100 opskrifter.

Anette Hoeg Nielsen er uddannet kostvejleder og har beskæftiget sig med mad og økologi i mere end 25 år. I egen have dyrker Anette selv et væld af grøntsager, bær og frugter, og hun er fast storkunde i det lokale økologiske jordbrug Peters Gartneri tæt ved sit hjem syd for Aarhus. På sin blog ’Mad med glød’ deler hun flittigt ud af sine tips, tricks og erfaringer fra sit plantebaserede køkken og store viden om vitale, farverige og velsmagende plantebaserede fødevarer. Anette er også forfatter til bogen Plantebaserede fristelser.

Brugerbedømmelser af Det grønne årstidskøkken



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.