Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Farvepoesien

Bag om Farvepoesien

"Farvepoesien" omfatter en række læsninger i 1900-tallets danske lyrik. Gennem en både overraskende og enkel indfaldsvinkel karakteriserer Hans Mølbjerg digte af forfattere som Bo Green Jensen, Klaus Høeck, Henrik Nordbrandt og Bente Clod. Men han kaster også nyt lys over ældre digtere som Bjørnvig, Rifbjerg, Uffe Harder og Jørgen Gustava Brandt. Den danske forfatter, digter og litteraturkritiker Hans Mølbjerg (1915-2004) voksede op på en gård i Vendsyssel. Opvæksten spiller en stor rolle i Hans Mølbjergs poesi og romaner. Universitetsstudierne i Paris og Danmark blev starten på en lang, spændende karriere som litteratur- og kunstkritiker. Hans Mølbjerg har blandt andet beskæftiget sig med Denis Diderot, Jean Jacques Rousseau, dansk lyrik og europæisk kultur- og idehistorie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711737460
  • Udgivet:
  • 27. April 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Farvepoesien

"Farvepoesien" omfatter en række læsninger i 1900-tallets danske lyrik. Gennem en både overraskende og enkel indfaldsvinkel karakteriserer Hans Mølbjerg digte af forfattere som Bo Green Jensen, Klaus Høeck, Henrik Nordbrandt og Bente Clod. Men han kaster også nyt lys over ældre digtere som Bjørnvig, Rifbjerg, Uffe Harder og Jørgen Gustava Brandt.

Den danske forfatter, digter og litteraturkritiker Hans Mølbjerg (1915-2004) voksede op på en gård i Vendsyssel. Opvæksten spiller en stor rolle i Hans Mølbjergs poesi og romaner. Universitetsstudierne i Paris og Danmark blev starten på en lang, spændende karriere som litteratur- og kunstkritiker. Hans Mølbjerg har blandt andet beskæftiget sig med Denis Diderot, Jean Jacques Rousseau, dansk lyrik og europæisk kultur- og idehistorie.

Brugerbedømmelser af FarvepoesienFind lignende bøger
Bogen Farvepoesien findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.