Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fedt nok - hjælp det overvægtige barn

Bag om Fedt nok - hjælp det overvægtige barn

I sin nye bog tager læge, ph.d., Vibeke Manniche fat i det svære emne og giver råd til vægttab hos børn. Råd, som kan bruges her og nu - også i en travl hverdag. Når man får at vide, at ens barn er overvægtigt, kan det føles som et nederlag, eller endda et angreb mod barnet eller en selv, og mange forældre modtager meldingen med mistro og vrede. Af den simple grund, at de elsker deres barn. Netop dette dilemma danner grundlag for Manniches seneste bog om børn og overvægt. Børn står alene med overvægten Hvem er det egentlig, vi beskytter, når vi lyver om problemet? Os selv eller barnet? ”Forsøger forældrene at skjule de barske kendsgerninger for barnet, tvinges det jo selv til at holde på hemmeligheden […] Barnets overvægt bliver dermed et tabu, noget man ikke taler om”, fortæller Vibeke Manniche. Hun ser ofte, at børn står alene med de svære følelser: Kan kærlighed kurere overvægt? Når vi forsøger at hjælpe vores børn til vægttab, er det udtryk for vores kærlighed til dem. Men de gode intentioner skal følges op ad en række ændringer i hverdagen - lige fra åbenhed om vægtproblemet til mindre skærmtid og bedre madpakker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793253025
  • Udgivet:
  • 30. September 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fedt nok - hjælp det overvægtige barn

I sin nye bog tager læge, ph.d., Vibeke Manniche fat i det svære emne og giver råd til vægttab hos børn. Råd, som kan bruges her og nu - også i en travl hverdag.

Når man får at vide, at ens barn er overvægtigt, kan det føles som et nederlag, eller endda et angreb mod barnet eller en selv, og mange forældre modtager meldingen med mistro og vrede. Af den simple grund, at de elsker deres barn.

Netop dette dilemma danner grundlag for Manniches seneste bog om børn og overvægt.

Børn står alene med overvægten

Hvem er det egentlig, vi beskytter, når vi lyver om problemet? Os selv eller barnet?

”Forsøger forældrene at skjule de barske kendsgerninger for barnet, tvinges det jo selv til at holde på hemmeligheden […] Barnets overvægt bliver dermed et tabu, noget man ikke taler om”, fortæller Vibeke Manniche. Hun ser ofte, at børn står alene med de svære følelser:

Kan kærlighed kurere overvægt?

Når vi forsøger at hjælpe vores børn til vægttab, er det udtryk for vores kærlighed til dem. Men de gode intentioner skal følges op ad en række ændringer i hverdagen - lige fra åbenhed om vægtproblemet til mindre skærmtid og bedre madpakker.

Brugerbedømmelser af Fedt nok - hjælp det overvægtige barnFind lignende bøger
Bogen Fedt nok - hjælp det overvægtige barn findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.