Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Guide til iværksætteri (Louises version)

Bag om Guide til iværksætteri (Louises version)

I "Guide til iværksætteri (Louises version)" tager stifter af IGEN og influencer Louise Bjerre dig med på sin rejse som iværksætter. Louise deler ærligt ud af de erfaringer, hun har gjort sig med sine egne virksomheder, og fortæller alt om at turde gå efter sine drømme uden at gå på kompromis. Bliv guidet til, hvordan du skaber et værdifuldt netværk, opstarter succesfulde produktioner, arbejder med bæredygtighed og opbygger en virksomhed, hvor du vækster dit CVR-nummer uden at glemme dit CPR-nummer. Louise klæder dig på til, når tankerne holder dig vågen om natten og får dig til at tvivle på dig selv. Og ikke mindst til at skabe din egen version af iværksætteri. Det her er bogen til dig … - der drømmer om at starte din egen virksomhed - der ønsker et nyt perspektiv på dét at være iværksætter - der vil have værktøjer, øvelser og gode råd til at komme i gang - der vil styrke dit mindset og selvværd - der vil opbygge et stærkt (personligt) brand - der vil tænke bæredygtighed ind i din forretning - der vil være en del af fremtidens seje og mere bevidste iværksættere Louise Bjerre, også kendt som LouLiving, er iværksætter af hjertet. Hun startede sin første forretning, da hun var 15 år gammel, og har siden iværksat succesfulde projekter i sit virke som influencer – og senere som stifter af virksomheden IGEN. Med visionen om at gøre en forskel skaber IGEN populære produkter udviklet med det formål, at de skal bruges igen og igen. Iværksættere arbejder 80 timer om ugen. De arbejder om natten, går i dyre jakkesæt og brænder kun for det store exit. Time is money, så de har ikke tid til at komme til familiefødselsdage, for DE ER IVÆRKSÆTTERE! Eller … … Lad os snakke om det igen, når du har læst bogen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788741526423
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 232
 • Udgivet:
 • 3. November 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 153x211x15 mm.
 • Vægt:
 • 351 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 2. Marts 2024

Beskrivelse af Guide til iværksætteri (Louises version)

I "Guide til iværksætteri (Louises version)" tager stifter af IGEN og influencer Louise Bjerre dig med på sin rejse som iværksætter. Louise deler ærligt ud af de erfaringer, hun har gjort sig med sine egne virksomheder, og fortæller alt om at turde gå efter sine drømme uden at gå på kompromis.

Bliv guidet til, hvordan du skaber et værdifuldt netværk, opstarter succesfulde produktioner, arbejder med bæredygtighed og opbygger en virksomhed, hvor du vækster dit CVR-nummer uden at glemme dit CPR-nummer. Louise klæder dig på til, når tankerne holder dig vågen om natten og får dig til at tvivle på dig selv. Og ikke mindst til at skabe din egen version af iværksætteri.

Det her er bogen til dig …

- der drømmer om at starte din egen virksomhed

- der ønsker et nyt perspektiv på dét at være iværksætter

- der vil have værktøjer, øvelser og gode råd til at komme i gang

- der vil styrke dit mindset og selvværd

- der vil opbygge et stærkt (personligt) brand

- der vil tænke bæredygtighed ind i din forretning

- der vil være en del af fremtidens seje og mere bevidste iværksættere

Louise Bjerre, også kendt som LouLiving, er iværksætter af hjertet. Hun startede sin første forretning, da hun var 15 år gammel, og har siden iværksat succesfulde projekter i sit virke som influencer – og senere som stifter af virksomheden IGEN. Med visionen om at gøre en forskel skaber IGEN populære produkter udviklet med det formål, at de skal bruges igen og igen.

Iværksættere arbejder 80 timer om ugen. De arbejder om natten, går i dyre jakkesæt og brænder kun for det store exit. Time is money, så de har ikke tid til at komme til familiefødselsdage, for DE ER IVÆRKSÆTTERE! Eller …

… Lad os snakke om det igen, når du har læst bogen.

Brugerbedømmelser af Guide til iværksætteri (Louises version)Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.