Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Helt uden gluten

- Brød, boller og kager, der smager

Bag om Helt uden gluten

Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit. Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise. Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde. I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager. Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740048704
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 8
  • Udgivet:
  • 10. januar 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 181x248x19 mm.
  • Vægt:
  • 560 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 28. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Beskrivelse af Helt uden gluten

Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit.
Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise.
Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde.
I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager.
Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top.

Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.

Brugerbedømmelser af Helt uden gluten

  • Tuba A. 2. marts 2021

    Gode opskrifter og flotte billeder

  • Karin K. 1. marts 2021

    En skøn overskuelig glutenfri bagebog.
    Bogen er nemt delt op i brød med gær og uden gær, og opskrifterne er nemme at følge. Brødene lykkedes endda uden man først skal lave en masse forsøg.
    Kagerne er indbydende og lækre.
    Jeg er fan.

  • Jørgen L. 29. april 2020

    Skøn bog, som kan anbefales til alle med gluten allergi - eller hvis nogen i familien/vennekredsen har det.
    Nemme opskrifter som er godt forklaret, suppleret med flotte fotos.
    Endelig er det lykkedes at lave nogen lækre og næsten "normale" gluten frie boller.

    Kan varmt anbefales.

  • Charlotte C. 28. april 2020

    Rigtig god bog med mange gode opskrifter

  • Eva A. 25. april 2020

    Dejlig brugervenlig bagebog med lækre opskrifter og flotte billeder krydret med små historier.

  • Pernille B. 25. april 2020

    Virkelig inspirerende bog, med en masse virkelig gode opskrifter, som er helt uden Gluten.

  • Benedikte J. 24. april 2020

    En fantastisk dejlig bog med de skønneste glutenfri opskrifter. Jeg har prøvet mange glutenfrie opskrifter, som enten ikke har smagt særlig godt eller også er de mislykkedes totalt. Denne her bog og disse her opskrifter på glutenfrit brød lige fra rugbrød til de syndigste kager, kan man simpelthen kun lykkes med. Jeg besluttede at bage og afprøve alle opskrifter og jeg er snart igennem alle opskrifter i bogen. Det er første gang jeg oplever succes, man vælger en opskrift og gør nøjagtig som der står og vupti får man det skønneste glutenfrie rugbrød, kage eller småkager så selv min mand, som tåler gluten synes det smager så englene synger. Disse to kvinder som er forfattere til bogen formår altså kunsten at formidle bagning og teknikker til helt almindelige mennesker så det bliver enkelt, let og succesrigt at bage. Min bageglæde er endelig vendt tilbage efter mange nederlag. Bogen helt uden gluten er bare en vinder. 10 stjerner hvis det var muligt.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.