dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Her kunne samtale føres

Bag om Her kunne samtale føres

"Et blik i ’powderblue’ er nattens uendelighed over mit hoved. En ublandet stilhed som byens genskær af underverden ikke når Mellem en fnitrende virkelighed under mig – og dybet over mig kan jeg ikke sove Forårets melankoli duver i stengavle, mil på mil" Digtene i "Her kunne samtale føres" tager os med til Israel og præsenterer os for et væld af indtryk og udtryk fra det antikke land. Jørgen Gustava Brandts beskrivelser af sine omgivelser såvel som sine egne stemninger i det fremmede land er eminent beskrevet af den erfarne og berejste digter. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466102
  • Udgivet:
  • 29. Maj 2020
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Her kunne samtale føres

"Et blik i ’powderblue’
er nattens uendelighed
over mit hoved. En ublandet stilhed
som byens genskær af underverden
ikke når

Mellem en fnitrende virkelighed
under mig – og dybet over mig
kan jeg ikke sove

Forårets melankoli duver
i stengavle, mil på mil"

Digtene i "Her kunne samtale føres" tager os med til Israel og præsenterer os for et væld af indtryk og udtryk fra det antikke land. Jørgen Gustava Brandts beskrivelser af sine omgivelser såvel som sine egne stemninger i det fremmede land er eminent beskrevet af den erfarne og berejste digter.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Her kunne samtale føresFind lignende bøger
Bogen Her kunne samtale føres findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.