Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Iværksætterhåndbogen - Hanne Wick - Bog

Bag om Iværksætterhåndbogen

Der er stort fokus på iværksætteri i dag, og iværksættere bliver ofte omtalt som redningsplanke for et kriseramt Danmark. Samtidig findes der masser af stærke fordomme om iværksættere, og der fortælles mange historier om, hvad der kendetegner en RIGTIG iværksætter - både med en barsk ´røven på kogepladen´-retorik og med en virkelighedsfjern, lyserød beskrivelse af ´passiv indtægt´. Det kan være svært at identificere sig med den slags historier og rollemodeller, og derfor kan det virke vanskeligt og farligt at blive iværksætter. Forfatterne ønsker at nuancere disse fordomme, og det gør de ved at dele deres egne erfaringer som selvstændige gennem mange år, samt erfaringer fra en række meget forskellige iværksættere. Med Iværksætterhåndbogen som arbejdsredskab er det muligt at gå fra potentiel iværksætter til rent faktisk at stifte egen virksomhed. Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør). Links til relevante websites og værktøjer, samt skabeloner til download findes på bogens hjemmeside.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740660807
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 198
 • Udgivet:
 • 6. December 2019
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 150x230x20 mm.
 • Vægt:
 • 576 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 11. Februar 2023

Anmeldelser af Iværksætterhåndbogen

  Beskrivelse af Iværksætterhåndbogen

  Dette er tredje, reviderede udgave af en bestseller: Iværksætterhåndbogen, som allerede har hjulpet tusinder af iværksættere godt på vej! Iværksætterhåndbogen er en praktisk håndbog i start af egen virksomhed. Bogen indledes med en drejebog, som oplister de overvejelser, beslutninger og handlinger, du typisk skal igennem, uanset hvilken type virksomhed du vil starte. Drejebogen fungerer samtidig som en tjekliste, der sikrer, at du bliver afklaret, kan tage beslutninger og finde ud af, hvad du skal gøre for at komme godt i gang. Iværksætterhåndbogen bygger dels på forfatternes egen erfaringer som selvstændige og rådgivere, dels på bidrag fra en række eksperter inden for forskellige fagområder. Forfatterne har desuden interviewet 26 iværksættere (seks nye til denne tredje udgave), som deler ud af deres erfaringer – gode som dårlige. Alle, der har bidraget til bogen, er selv iværksættere, og der er fokus på praktik og erfaring, ikke teoretisk viden. I bogen vises mange helt enkle modeller, skabeloner og værktøjer, som kan bestilles på bogens hjemmeside, hvor du også finder alle iværksætterinterviews. Ivaerksaetterhaandbogen.dk Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør).

  Forlagets beskrivelse af Iværksætterhåndbogen

  Dette er tredje, reviderede udgave af en bestseller: Iværksætterhåndbogen, som allerede har hjulpet tusinder af iværksættere godt på vej!

  Iværksætterhåndbogen er en praktisk håndbog i start af egen virksomhed. Bogen indledes med en drejebog, som oplister de overvejelser, beslutninger og handlinger, du typisk skal igennem, uanset hvilken type virksomhed du vil starte. Drejebogen fungerer samtidig som en tjekliste, der sikrer, at du bliver afklaret, kan tage beslutninger og finde ud af, hvad du skal gøre for at komme godt i gang.

  Iværksætterhåndbogen bygger dels på forfatternes egen erfaringer som selvstændige og rådgivere, dels på bidrag fra en række eksperter inden for forskellige fagområder. Forfatterne har desuden interviewet 26 iværksættere (seks nye til denne tredje udgave), som deler ud af deres erfaringer – gode som dårlige. Alle, der har bidraget til bogen, er selv iværksættere, og der er fokus på praktik og erfaring, ikke teoretisk viden.

  I bogen vises mange helt enkle modeller, skabeloner og værktøjer, som kan bestilles på bogens hjemmeside, hvor du også finder alle iværksætterinterviews.

  Ivaerksaetterhaandbogen.dk

  Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør).

  Brugerbedømmelser af Iværksætterhåndbogen

  • Lars-Michael T. 31. August 2020

   Super håndgribelig, praktisk og let at gå til!

   Klart pengene værd!

  • Sara M. 27. August 2020

   Fantastisk bog. Let læselig for alle. Forklarer alt ved iværksætteri i den rigtige rækkefølge og let forståeligt. Denne bog kan give dig en helt perfekt start på dit projekt som selvstændig


  Find lignende bøger

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.