Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Iværksætterhåndbogen

NY UDGAVE Der er stort fokus på iværksætteri i dag, og iværksættere bliver ofte omtalt som redningsplanke for et kriseramt Danmark. Samtidig findes der masser af stærke fordomme om iværksættere, og der fortælles mange historier om, hvad der kendetegner en RIGTIG iværksætter – både med en barsk ”røven på kogepladen”-retorik og med en virkelighedsfjern, lyserød beskrivelse af ”passiv indtægt”. Det kan være svært at identificere sig med den slags historier og rollemodeller, og derfor kan det virke vanskeligt og farligt at blive iværksætter. Forfatterne ønsker at nuancere disse fordomme, og det gør de ved at dele deres egne erfaringer som selvstændige gennem mange år, samt erfaringer fra en række meget forskellige iværksættere. Med Iværksætterhåndbogen som arbejdsredskab er det muligt at gå fra potentiel iværksætter til rent faktisk at stifte egen virksomhed. Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740660999
 • Udgivet:
 • 2. December 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Iværksætterhåndbogen

NY UDGAVE

Der er stort fokus på iværksætteri i dag, og iværksættere bliver ofte omtalt som redningsplanke for et kriseramt Danmark. Samtidig findes der masser af stærke fordomme om iværksættere, og der fortælles mange historier om, hvad der kendetegner en RIGTIG iværksætter – både med en barsk ”røven på kogepladen”-retorik og med en virkelighedsfjern, lyserød beskrivelse af ”passiv indtægt”. Det kan være svært at identificere sig med den slags historier og rollemodeller, og derfor kan det virke vanskeligt og farligt at blive iværksætter.
Forfatterne ønsker at nuancere disse fordomme, og det gør de ved at dele deres egne erfaringer som selvstændige gennem mange år, samt erfaringer fra en række meget forskellige iværksættere. Med Iværksætterhåndbogen som arbejdsredskab er det muligt at gå fra potentiel iværksætter til rent faktisk at stifte egen virksomhed.

Forfattere: Hanne Wick (kommunikations- og iværksætterrådgiver) og Dorthe Klyvø (tekstforfatter, oversætter og bogredaktør).

Brugerbedømmelser af Iværksætterhåndbogen

 • Lars-Michael T. 31. August 2020

  Super håndgribelig, praktisk og let at gå til!

  Klart pengene værd!

 • Sara M. 27. August 2020

  Fantastisk bog. Let læselig for alle. Forklarer alt ved iværksætteri i den rigtige rækkefølge og let forståeligt. Denne bog kan give dig en helt perfekt start på dit projekt som selvstændig


Find lignende bøger
Bogen Iværksætterhåndbogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.