Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jagt i Danmark

- De seneste 100 år

Bag om Jagt i Danmark

Det er kun 100 år siden, storgodsejerne mistede eneretten til at gå på jagt – og jagten i Danmark blev for alle. Men hvordan er det så gået med jagten i Danmark siden da? De fleste jægere sætter naturoplevelsen først, men jagt er også blevet en handelsvare med en betydelig økonomi, hvor jagtlejen og mængden af nedlagt vildt er blevet centralt. Så der er behov for at genfinde respekten for vildtet og nye tiders krav om bæredygtig jagt. I Jagt i Danmark – de seneste 100 år ser Thorkild Ellerbæk passioneret men også kritisk på 100 års jagtudvikling – og undervejs får læseren også gode historier om vildt, våben, jagtformer og jægere – dengang og i dag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712072164
  • Udgivet:
  • 16. November 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jagt i Danmark

Det er kun 100 år siden, storgodsejerne mistede eneretten til at gå på jagt – og jagten i Danmark blev for alle. Men hvordan er det så gået med jagten i Danmark siden da?

De fleste jægere sætter naturoplevelsen først, men jagt er også blevet en handelsvare med en betydelig økonomi, hvor jagtlejen og mængden af nedlagt vildt er blevet centralt. Så der er behov for at genfinde respekten for vildtet og nye tiders krav om bæredygtig jagt.

I Jagt i Danmark – de seneste 100 år ser Thorkild Ellerbæk passioneret men også kritisk på 100 års jagtudvikling – og undervejs får læseren også gode historier om vildt, våben, jagtformer og jægere – dengang og i dag.

Brugerbedømmelser af Jagt i DanmarkFind lignende bøger
Bogen Jagt i Danmark findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.