Julebag af Annemette Voss Fridthjof Du sparer 31% ift. forlagets pris Spar 31%

Julebag

af

Det dufter af jul, når Annemette Voss byder på de bedste opskrifter på lækker, klassisk julebag. Bageeksperten har samlet de traidtitionelle og indiskutabelt uundværlige klassiske jule- og nytårskager, som ingen kan undvære i december måned. Hun byder på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, og der er særligt fokus på de gamle dyder, hvor godt med smør er afgørende for den gode smag. De gamle klassikere suppleres med en række nye opskrifter fra Annemettes hånd, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og en risalamandetærte, så du kan få risalamande flere dage end kun til juleaften. Bogen er selvfølgelig fyldt med smukke billeder, så man ved, hvad man går i gang med. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740046878
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 120
  • Udgivet:
  • 1. oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x246x15 mm.
  • Vægt:
  • 496 g.
  • 1-2 hverdage
  • 12. december 2019
  • Køb nu og få den inden jul i

  • 116,95 kr.
  • 170,00 kr.
  • 53,05 kr. (31%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 42% som medlem
  • 97,95 kr.
  • 72,05 kr. (42%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Julebag

Det dufter af jul, når Annemette Voss byder på de bedste opskrifter på lækker, klassisk julebag. Bageeksperten har samlet de traidtitionelle og indiskutabelt uundværlige klassiske jule- og nytårskager, som ingen kan undvære i december måned. Hun byder på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, og der er særligt fokus på de gamle dyder, hvor godt med smør er afgørende for den gode smag. De gamle klassikere suppleres med en række nye opskrifter fra Annemettes hånd, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og en risalamandetærte, så du kan få risalamande flere dage end kun til juleaften. Bogen er selvfølgelig fyldt med smukke billeder, så man ved, hvad man går i gang med. Rigtig god fornøjelse!

Forlagets beskrivelse af Julebag
Nu behøver man kun én bog for at sikre den gode julestemning, og for at duften af lækkert hjemmebag kan brede sig i køkken og stue. Vi kender dem alle sammen – de klassiske jule- og nytårskager, der bare hører sig til, og som slet ikke er diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss har hun samlet alle de bedste gode gamle opskrifter på alt fra vaniljekranse til æbleskiver, der bare fungerer, og hvor der er lagt vægt på at bibeholde de gamle dyder med fx at bruge den mængde smør, der nu engang skal til for at få det bedste resultat. Engang imellem kan man også have lyst til at prøve noget nyt. Derfor giver Annemette også en række helt nye opskrifter på alternativt jule- og nytårsbag, fx kanelsukkerdonuts, tranebærcookies og risalamandetærte, der ikke vil smage mindre vidunderligt i december måned. Julebag er en selvstændig opfølger til bogen Konfekt (fra 2017) og tænkt som et supplement, så alle de søde sager, der hører sig til i december måned, kan kreeres ved hjælp af disse to bøger fyldt med udførlige opskrifter og smukke billeder. Annemette Voss (f. 1984), uddannet i arkitektur og design fra Det kongelige Danske Kunstakademi. Autodidakt bageekspert og vinder af Den store bagedyst 2013 samt Den store julebagedyst samme år. Livsstilsblogger på www.annemettevoss.dk siden oktober 2015 (70.000 unikke læsere pr. måned), Youtuber (11.000 subscribers), tilbagevendende kok i køkkenet på GoMorgen Danmark og tv-vært på magasinet Sådanmark siden januar 2017. Har været selvstændig med kage- og livsstilformidling som omdrejningspunkt for virksomheden siden 2013. Har to aktive IG-profiler (@annemettevoss og @sweetcakekarma - i alt 51.000 følgere) samt en velbesøgt offentlig facebookprofil. Forfatter til en lang række bagebøger, bl.a. Bagelyst (2014), Kagekarma (2015) og Konfekt (2017).
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Julebag


Andre bøger af Annemette Voss Fridthjof
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.