Bag om Kærlighedsmad
Er du træt af et hensygnende sexliv, eller synes du bare, at det kunne være sjovt at spice det lidt op med noget, der samtidig smager forførende godt? Så er dette guiden til dig – og din kæreste.
Kærlighedsmad kaldes også med et flot ord for afrodisiaka. Det dækker over fødevarer, der enten på grund af deres form, duft, smag eller indhold af næringsstoffer virker stemningsændrende og præstationsfremmende i retning af et bedre sexliv.
Der findes ikke naturvidenskabelige forsøg, der bekræfter virkningen, men mennesker kan bekræfte det: Der ligger masser af erotisk saft og kraft gemt i maden, vi spiser. Det er effekter, man har kendt til i tusinder af år – helt tilbage til de gamle romere og grækere og sikkert længere endnu. I hvert fald er det Afrodite, kærlighedens gudinde fra den græske mytologi, der har lagt navn til disse fødevarer.
Der er ikke tale om mystiske ingredienser, som ikke er til at komme i nærheden af, men om sund og nærende mad, der har sin virkning. Mad er vores bedste medicin, og visse madvarer er i forhold til sexlivet en hjælper. Til at sætte en stemning, øge lysten og præstationsevnen.
Bogen introducerer læseren til Kærlighedsmad i form af en række skønne, virkningsfulde råvarer samt 25 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at eksperimentere med erotiske retter.
Om forfatteren:
Anne Larsen er en succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har Anne Larsen en stribe af kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.
Vis mere