Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kunsten at leve alene. Håndbog for aleneboere

Bag om Kunsten at leve alene. Håndbog for aleneboere

Det er en kunst at leve alene! Allan Mylius Thomsen beretter om sit liv som inkarneret ungkarl og aleneboer. Forfatteren kommer godt omkring emnet, idet han vedrører emner som bl.a. bolig, spisevaner, partnere, venner, værtshus- og cafébesøg, fjernsynsvaner, personlig stil og image, særheder, ferie og kunsten at blive ældre alene. "Kunsten at leve alene" fra 1997 er et essay om ungkarlelivets glæder og sorger baseret på forfatterens personlige oplevelser og henvender sig til aleneboere i alle aldre og af begge køn. Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726474107
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kunsten at leve alene. Håndbog for aleneboere

Det er en kunst at leve alene!
Allan Mylius Thomsen beretter om sit liv som inkarneret ungkarl og aleneboer. Forfatteren kommer godt omkring emnet, idet han vedrører emner som bl.a. bolig, spisevaner, partnere, venner, værtshus- og cafébesøg, fjernsynsvaner, personlig stil og image, særheder, ferie og kunsten at blive ældre alene.
"Kunsten at leve alene" fra 1997 er et essay om ungkarlelivets glæder og sorger baseret på forfatterens personlige oplevelser og henvender sig til aleneboere i alle aldre og af begge køn.

Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

Brugerbedømmelser af Kunsten at leve alene. Håndbog for aleneboereFind lignende bøger
Bogen Kunsten at leve alene. Håndbog for aleneboere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.