Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden af Chr. Gorm Tortzen Du sparer 21% ift. forlagets pris Spar 21%

Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden

af Chr. Gorm Tortzen, Anne Knudsen, Tue Søvsø
Bag om Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden

En kulinarisk tidsrejse til det Romerske Imperium ca. år 36. Køkkenpersonalet er slaver, og pæne mennesker ligger ned og spiser! Men maden var dejlig og egner sig fint til moderne køkkener. Hvis man kan lide vietnamesisk eller marokkansk mad, vil man elske oldtidsmaden. I Latinsk Kogebog får man gennemprøvede, tilgængelige opskrifter på næsten 50 romerske retter, fra forretter over saucer og hovedretter til desserter. Retterne er alle forklaret og beskrevet, så man nemt kan lave dem selv. Samtidig får man de originale, latinske tekster, en indledning om den antikke madkultur og en ordbog over de særlige, latinske kokkeudtryk. Det romerske køkken har som andre store køkkentraditioner en særlig tone; fremmedartet, men delikat. Romerne brugte krydderurter og vin i maden på deres helt egen måde, og selv om de fleste af råvarerne er almindelige den dag i dag, ligner resultaterne ikke noget andet køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788712059783
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 29. november 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 156x216x17 mm.
  • Vægt:
  • 325 g.
  • 235,95 kr.
  • 299,95 kr.
  • 64,00 kr. (21%)
  • 39,95 kr.
  • 1-3 hverdage
  • 8. april 2020
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 204,95 kr.
  • 95,00 kr. (32%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Chr. Gorm Tortzen
Se alle titler
Beskrivelse af Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden
En kulinarisk tidsrejse til det Romerske Imperium ca. år 36. Køkkenpersonalet er slaver, og pæne mennesker ligger ned og spiser! Men maden var dejlig og egner sig fint til moderne køkkener. Hvis man kan lide vietnamesisk eller marokkansk mad, vil man elske oldtidsmaden. I Latinsk Kogebog får man gennemprøvede, tilgængelige opskrifter på næsten 50 romerske retter, fra forretter over saucer og hovedretter til desserter. Retterne er alle forklaret og beskrevet, så man nemt kan lave dem selv. Samtidig får man de originale, latinske tekster, en indledning om den antikke madkultur og en ordbog over de særlige, latinske kokkeudtryk. Det romerske køkken har som andre store køkkentraditioner en særlig tone; fremmedartet, men delikat. Romerne brugte krydderurter og vin i maden på deres helt egen måde, og selv om de fleste af råvarerne er almindelige den dag i dag, ligner resultaterne ikke noget andet køkken.
Brugerbedømmelser af Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Latinsk kogebog – Apicius’ kogekunst fra oldtiden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.