Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Lovløs

En topchef i Københavns Politi bliver offer for et voldsomt attentat, og et drabsmysterium fra fortiden lander på politihistoriker Maria Justs bord. I et øde område i Vestjylland finder arbejdsmænd skelettet af en helt ung kvinde. Den døde viser sig at være likvideret ved et nakkeskud, men ingen ved, hvem kvinden er. Det overbebyrdede lokale politi sender sagen videre til Politimuseet, hvor Maria Just påtager sig at løse gåden. I København ulmer uroen. Forud for vigtige politiske forhandlinger om politiets fremtid bliver drabschefen påkørt af en flugtbilist, og det ligner et bevidst attentat. Hundredvis af politifolk forlader styrken i frustration over deres arbejdsvilkår, og Mikael Dirk presses til at indtage chefrollen og lede efterforskningen af attentatet sammen med sin makker, Frederik Dahlin. Frederik kæmper stadig med psykiske mén efter en aktion, hvor han i selvforsvar dræbte en gerningsmand. Mens en kvælende varme lægger sig over landet, kastes Danmark ud i en tilstand af lovløshed og frygt. Snart hviler ikke bare efterforskningen, men nationens sikkerhed på Mikaels skuldre. Da endnu et attentat ryster politikorpset, får Mikael uventet hjælp til opklaringen af Maria, og de bevæger sig tværs gennem landet for at konfrontere fortidens og nutidens mørkemænd. Lovløs er andet selvstændige bind i serien om politihistoriker Maria Just. En højaktuel krimi om hævn og selvtægt, kærlighed og mod til at vælge sin egen vej, når verden omkring én skælver.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740091632
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 464
 • Udgivet:
 • 3. Januar 2024
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 147x222x35 mm.
 • Vægt:
 • 541 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 20. Juni 2024

Beskrivelse af Lovløs

En topchef i Københavns Politi bliver offer for et voldsomt attentat, og et drabsmysterium fra fortiden lander på politihistoriker Maria Justs bord.

I et øde område i Vestjylland finder arbejdsmænd skelettet af en helt ung kvinde. Den døde viser sig at være likvideret ved et nakkeskud, men ingen ved, hvem kvinden er. Det overbebyrdede lokale politi sender sagen videre til Politimuseet, hvor Maria Just påtager sig at løse gåden.

I København ulmer uroen. Forud for vigtige politiske forhandlinger om politiets fremtid bliver drabschefen påkørt af en flugtbilist, og det ligner et bevidst attentat. Hundredvis af politifolk forlader styrken i frustration over deres arbejdsvilkår, og Mikael Dirk presses til at indtage chefrollen og lede efterforskningen af attentatet sammen med sin makker, Frederik Dahlin. Frederik kæmper stadig med psykiske mén efter en aktion, hvor han i selvforsvar dræbte en gerningsmand.

Mens en kvælende varme lægger sig over landet, kastes Danmark ud i en tilstand af lovløshed og frygt. Snart hviler ikke bare efterforskningen, men nationens sikkerhed på Mikaels skuldre. Da endnu et attentat ryster politikorpset, får Mikael uventet hjælp til opklaringen af Maria, og de bevæger sig tværs gennem landet for at konfrontere fortidens og nutidens mørkemænd.

Lovløs er andet selvstændige bind i serien om politihistoriker Maria Just. En højaktuel krimi om hævn og selvtægt, kærlighed og mod til at vælge sin egen vej, når verden omkring én skælver.

Brugerbedømmelser af Lovløs

 • Krimiormen s. 3. Februar 2022

  "Lovløs" er absolut en krimi i topklasse.
  Forfatterparret Line Holm & Stine Bolther har endnu engang skrevet en bog sammen. ”Lovløs” har endnu engang politihistoriker Maria Just og hendes ven efterforskeren Mikael Dirk i hovedrollen.

  Jeg blev hurtigt fascineret af handlingen i ”Lovløs”, da bogen netop inddrager et emne som jeg ved rigtig meget om: slægtsforskning. Af samme grund, så kan jeg stå inde for, at hovedpersonen Maria Just`s efterforskning af en person, der har været død siden 1945 er meget tæt på virkelighedens slægtsforskning.

  ”Lovløs” får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en krimi der evner at fastholde læseren i dybeste spænding hele vejen igennem og i tilgift indeholder et plot i en helt særlig liga. ”Lovløs” er inspirerende, fyldt med spænding og utroligt lærerig.

  Danmark er midt i en tid, hvor lovløshed og frygt har sit tag i den Danske befolkning. Vil jeg læse mere af de 2 forfattere? Ja tak hellere end gerne.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.