Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Planteproteiner - fyldt med liv og smag

- Skift kødet ud med grønt

Bag om Planteproteiner

Det er efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen, at der er kødfrie dage i de danske hjem, men for mange kan det være en udfordring at finde på gode retter, som mætter, smager og nærer. I "Planteproteiner - fyldt med liv og smag" finder du svar på alle dine spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med de kødfrie retter og opnår mæthed på massevis af proteiner. Bælgfrugter såsom bønner, linser og kikærterer en oplagt kilde til protein, det samme er kornsorter såsom hestebønner, hirse og boghvede. Bogens opskrifter sørger for, at planterne kommer til deres ret i de mange sanseudvidende opskrifter. Du finder 60 lækre og proteinholdige opskrifter til både hverdagsretter og festlige anledninger. Hver eneste opskrift er fyldt med smag og kærlighed til planterne, miljøet, jorden og mennesket.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772007397
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 208
  • Udgivet:
  • 23. oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 178x246x20 mm.
  • Vægt:
  • 611 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 20. november 2024

Beskrivelse af Planteproteiner

Det er efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen, at der er kødfrie dage i de danske hjem, men for mange kan det være en udfordring at finde på gode retter, som mætter, smager og nærer. I "Planteproteiner - fyldt med liv og smag" finder du svar på alle dine spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med de kødfrie retter og opnår mæthed på massevis af proteiner. Bælgfrugter såsom bønner, linser og kikærterer en oplagt kilde til protein, det samme er kornsorter såsom hestebønner, hirse og boghvede. Bogens opskrifter sørger for, at planterne kommer til deres ret i de mange sanseudvidende opskrifter. Du finder 60 lækre og proteinholdige opskrifter til både hverdagsretter og festlige anledninger. Hver eneste opskrift er fyldt med smag og kærlighed til planterne, miljøet, jorden og mennesket.

Forlagets beskrivelse af Planteproteiner

Vil du spise grønnere, skifte kødet ud med planter en dag om ugen, om måneden eller måske helt undvære det? Det er både sundt for dig og godt for klimaet. Måske har du overvejet det, men er i tvivl om, hvorvidt du vil blive mæt nok – få proteiner nok – og om det smager godt?Bælgfrugter er en god grøn kilde til protein – bønner, linser, kikærter m.fl. – men der findes et væld af varianter og muligheder, også i kornsorter. Det kan være hestebønner, hirse, boghvede eller de lidt mere eksotiske som amarant, quinoa m.fl. Hos Aarstiderne er der anlagt smagsmarker med mange slags afgrøder, der kan friste og overraske. Og planterne kommer til deres ret i de mange sanseudvidende opskrifter, som kokkene kreerer året rundt. I bogen kan du finde inspiration i 60 udsøgte opskrifter med kendte og nye proteinrige planter. Der er masser af gode hverdagsretter, grønne hotdogs, burgere, og nogle mere avancerede, der nemt kan tilberedes i weekendens små tidsoaser. Alt sammen med masser af smag og kærlighed til både planterne, jorden og dig selv.

Brugerbedømmelser af Planteproteiner



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.