Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Proteinpower

- Spis dig stærk og sund i grønne proteiner

Bag om Proteinpower

Om bogen Proteiner hitter, og med rette, for de opbygger vores muskler, er en afgørende brik i hormonproduktionen, mætter enestående godt og er generelt ufatteligt vigtige for os. Du behøver dog ikke svælge i blodige bøffer, for planteriget byder på sande perler, som guiden introducerer til. Teoriafsnittet fortæller, hvorfor proteinerne er så vigtige, råvareguiden fremhæver nogle af de allerbedste, og opskrifterne gør det dejligt nemt at omsætte den nye viden til handling. Temaer: Hvad er problemet med det røde kød, og hvad er kvaliteterne ved de grønne proteiner? Hvor finder du dem, hvor meget skal du spise, og hvordan får du dem inkorporeret i sund og velsmagende mad? Om serien Bøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Om forfatterne Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter. Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430020
  • Udgivet:
  • 19. januar 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Proteinpower

Om bogen
Proteiner hitter, og med rette, for de opbygger vores muskler, er en afgørende brik i hormonproduktionen, mætter enestående godt og er generelt ufatteligt vigtige for os. Du behøver dog ikke svælge i blodige bøffer, for planteriget byder på sande perler, som guiden introducerer til. Teoriafsnittet fortæller, hvorfor proteinerne er så vigtige, råvareguiden fremhæver nogle af de allerbedste, og opskrifterne gør det dejligt nemt at omsætte den nye viden til handling.
Temaer: Hvad er problemet med det røde kød, og hvad er kvaliteterne ved de grønne proteiner? Hvor finder du dem, hvor meget skal du spise, og hvordan får du dem inkorporeret i sund og velsmagende mad?
Om serien
Bøgerne i serien Muusmann’sundhed indeholder omfattende teori, en inspirerende råvareguide og en række fantastiske opskrifter. Læseren får således masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.
Om forfatterne
Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel.
Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.
Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.

Brugerbedømmelser af Proteinpower



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.