Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sober curious

- uforstyrret søvn, øget koncentration, stort nærvær, dybe relationer venter os på den anden side af alkohol

Bag om Sober curious

SOBER CURIOUS. Bevidst om alkohol. Uforstyrret søvn, øget koncentration, stort nærvær og dybe relationer venter på den anden side af alkohol. Hot at sige not. Er du også ved at være træt af, at alkohol er et must, når vi skal hygge os? SOBER CURIOUS lærer dig at blive bevidst om dine alkoholvaner – og at nyde festen uden. RUBY WARRINGTONS alkoholhistorie er måske den samme som din: weekendalkoholiker med cocktails som selvsikkerhed i flydende from, hvidvin som første skridt mod nye eventyr? Fordomsfrit, sjovt og varmt opmuntrer hun dig til at gennemskue din egen alkoholhistorie og dine vaner og bryde med dem. Gevinsten er bedre søvn, bedre fokus, bedre sundhed, bedre liv. SOBER CURIOUS betyder at være bevidst om hvordan, hvornår og hvorfor du drikker. Det handler ikke om total afholdenhed, men om selv at vælge og nyde alkohol, når det passer dig – fri af andres forventninger. Og bogen er pakket med åbenbaringer og gode takeaways. RUBY WARRINGTON er hovedkvinden bag SOBER CURIOUS- bevægelsen, der er gået globalt.Hun er engelsk journalist, men bor i dag i New York.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773397992
  • Udgivet:
  • 27. December 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sober curious

SOBER CURIOUS. Bevidst om alkohol.

Uforstyrret søvn, øget koncentration, stort nærvær og dybe relationer venter på den anden side af alkohol. Hot at sige not. Er du også ved at være træt af, at alkohol er et must, når vi skal hygge os? SOBER CURIOUS lærer dig at blive bevidst om dine alkoholvaner – og at nyde festen uden.

RUBY WARRINGTONS alkoholhistorie er måske den samme som din: weekendalkoholiker med cocktails som selvsikkerhed i flydende from, hvidvin som første skridt mod nye eventyr? Fordomsfrit, sjovt og varmt opmuntrer hun dig til at gennemskue din egen alkoholhistorie og dine vaner og bryde med dem. Gevinsten er bedre søvn, bedre fokus, bedre sundhed, bedre liv.

SOBER CURIOUS betyder at være bevidst om hvordan, hvornår og hvorfor du drikker. Det handler ikke om total afholdenhed, men om selv at vælge og nyde alkohol, når det passer dig – fri af andres forventninger. Og bogen er pakket med åbenbaringer og gode takeaways.

RUBY WARRINGTON er hovedkvinden bag SOBER CURIOUS- bevægelsen, der er gået globalt.Hun er engelsk journalist, men bor i dag i New York.

Brugerbedømmelser af Sober curiousFind lignende bøger
Bogen Sober curious findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.