Sous vide 2.0 af Karsten Tanggaard Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22% Bog, Indbundet

Sous vide 2.0

- Opskrifter, teknik, tips og tricks

af
(Udvid)

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711902714
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 464
  • Udgivet:
  • 31. maj 2019

Andre udgaver:

  • 399,95 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 311,95 kr.
  • 88,00 kr. (22%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 270,95 kr.
  • 129,00 kr. (32%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også..
Andre bøger af Karsten Tanggaard
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.