Bag om Suppe
I Suppe får læseren Gorm Wiswehs bedste opskrifter til den store gryde. Der er opskrifter på purerede supper til hverdagen, hvor travlhed ikke får lov at stå i vejen for store smagsoplevelser med gode råvarer. Der er opskrifter på danske klassikere som gule ærter, på den klassiske franske løgsuppe, på irsk kålsuppe og på en russisk borscht. Gullasch, minestrone og bouillabaise er naturligvis også med i bogen, det samme er kold gulerodssuppe, bønnesuppe, thaisuppe med kokosmælk og mange, mange flere.
Nå ja, og så får læseren også Gorms mors fantastiske opskrift på den eksotiske ferskensuppe og på Røde Claus’ berømte brændenældesuppe – den har Gorm nemlig fået lov at viderebringe i sin bog.
Kort og godt bevæger Gorm Wisweh sig som en fisk i gryden og kommer vidt og bredt omkring i en verden fyldt med smagfulde supper.
Vis mere