Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Surdej - lær håndværket

Bag om Surdej - lær håndværket

Bog til surdejsbegynderen med alle de nødvendige tips og opskrifter på lækre brød og boller. Surdejsbagning er noget af det mest givende og tilfredsstillende. At se surdejen hæve, at folde dejen, at se brødet hæve op i ovnen, at tage den første himmelske bid. Har man ikke prøvet surdejsbagning før, så er det bare om at komme i gang. Surdejsbagning er ikke sværere end ethvert andet håndværk. Der er ingen magi omkring surdej. Det, der er brug for, er tiden og så en lille smule tålmodighed til at starte med for at få de enkelte processer ind under huden. Ved at gentage dem, lærer man surdejen at kende og bliver automatisk dygtigere. I den anden ende venter perfekte brød. Alle brød med surdej laves ud fra præcis de samme grundregler, bare med små variationer. Smag og udseende tilpasser man med forskellige metoder, men i det store og hele handler det om at lære at bage ét brød. Når man kan det og forstår, hvordan man skal justere, og hvad man skal undgå, kan man bage alle brød med surdej. Denne bog hjælper læseren i gang med at lave sin egen første surdej og forklarer med enkle ord, hvad man har behov for at vide om meltyper, vand, fodring, temperaturer og bagning i ovnen. Samtidig får man over 30 opskrifter på alt fra boller, landbrød og baguetter til rugbrød, knækbrød og pizza med surdejsbund.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740077414
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 184
  • Udgivet:
  • 9. Juni 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 199x258x21 mm.
  • Vægt:
  • 807 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 2. Maj 2024

Beskrivelse af Surdej - lær håndværket

Bog til surdejsbegynderen med alle de nødvendige tips og opskrifter på lækre brød og boller.

Surdejsbagning er noget af det mest givende og tilfredsstillende. At se surdejen hæve, at folde dejen, at se brødet hæve op i ovnen, at tage den første himmelske bid. Har man ikke prøvet surdejsbagning før, så er det bare om at komme i gang.

Surdejsbagning er ikke sværere end ethvert andet håndværk. Der er ingen magi omkring surdej. Det, der er brug for, er tiden og så en lille smule tålmodighed til at starte med for at få de enkelte processer ind under huden. Ved at gentage dem, lærer man surdejen at kende og bliver automatisk dygtigere. I den anden ende venter perfekte brød.

Alle brød med surdej laves ud fra præcis de samme grundregler, bare med små variationer. Smag og udseende tilpasser man med forskellige metoder, men i det store og hele handler det om at lære at bage ét brød. Når man kan det og forstår, hvordan man skal justere, og hvad man skal undgå, kan man bage alle brød med surdej.

Denne bog hjælper læseren i gang med at lave sin egen første surdej og forklarer med enkle ord, hvad man har behov for at vide om meltyper, vand, fodring, temperaturer og bagning i ovnen. Samtidig får man over 30 opskrifter på alt fra boller, landbrød og baguetter til rugbrød, knækbrød og pizza med surdejsbund.

Brugerbedømmelser af Surdej - lær håndværket



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.