Almen fødevarehygiejne af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Almen fødevarehygiejne

af ,
(Udvid)

Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen.Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778815927
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 80
  • Udgivet:
  • 1. September 2005

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen