Almen Fødevarehygiejne af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Almen Fødevarehygiejne

- certifikatuddannelsen

af ,
(Udvid)

17. udgave ser anderledes og mindre omfangsrig ud! Men den indeholder stadig det samme stof.Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.Med hæftet følger cd-rommen Almen Fødevarehygiejne, der indeholder en supplerende fokus på fødevarehygiejne. Det er muligt at få alt teoristoffet læst højt, og der er også en mængde opgaver til at lette indlæringen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778817594
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 68
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2007

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen