Anretning og servering - institution og reception af Hanne Hyldgaard Langager Bog, Hæftet

Anretning og servering - institution og reception

af ,
(Udvid)

Hæftet dækker anretning og servering på institutioner og i cafeterier/kantiner samt en receptionists arbejdsområde. I institutionsdelen fokuseres bl.a. på produktionsformer og serveringsformer.I cafeteria/kantinedelen bl.a. på kundeservice og betjeningsformer. Fælles for begge er afsnit om portionering og emballering. I receptionistdelen er synsvinklen bl.a. arbejdsområder, herunder sikkerhed, kommunikation og planlægning af større arrangementer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778810618
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 104
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:



Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Hanne Hyldgaard Langager, Helle Koch