Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Almen Fødevarehygiejne af Solveig Sørensen Bog, Hæftet

Almen Fødevarehygiejne

- certifikatuddannelsen

af
(Udvid)

Almen Fødevarehygiejne er materiale til certifikatuddannelsen, det obligatoriske 24 timers kursus for dem, der arbejder med fødevaretilberedning og ikke har uddannelse i forvejen. Hæftet kan også med fordel anvendes til undervisningen i grundfaget Hygiejne (suppleret med stof fra hæftet Sundhed om de fysiske og psykiske behov, kroppen har).Hæftet gennemgår systematisk de kritiske punkter, der findes i håndteringen af varer, fra de leveres, til de er fortæret. Naturligvis med en vejledning i, hvordan man afhjælper punkterne.21. udgave er opdateret til nyeste lovændringer. Der medfølger cd'rom, der supplerer gennemgangen af fødevarehygiejnen.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770821674
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 68
  • Udgivet:
  • 1. August 2010

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Solveig Sørensen