Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Alverdens krydderier og krydderurter af Nanna Simonsen Bog, Indbundet

Alverdens krydderier og krydderurter

- Hvad er det - og hvordan bruger man det

af
(Udvid)

Det er ikke lang tid siden, at folks krydderiforbrug indskrænkede sig til salt og peber, og så en masse små glas i køkkenskabet eller over emhætten med alt fra karry og paprika over pizzakrydderi, herbes provence til tørret timian. Udløbsdatoen var for flere år siden. Det så så godt ud, da vi købte dem, men vi fik aldrig brugt dem. Men tiderne har ændret sig. Nu spiser vi ikke bare italiensk mad i dansk version, men også fx thaimad, mexicansk, sushi, spanske tappas og kinesiske nudelsupper.Hos den lokale grønthandler – hvad enten han er fra Pakistan, Tyrkiet eller Herning – kan man købe buketter med friske krydderurter, og i supermarkedernes krydderipotter står der ikke bare dild men også koriander og citronmelisse. Og på krydderihylderne har de små glas fået skarp konkurrence med designersmarte metaldåser indeholdende bl.a. økologisk malarbar-peber og cypriotisk pyramidesalt (I’m not making this up, you know!).Men folk ved stadig ikke hvad de skal bruge det til, og derfor er denne bog deres redning. Udover at fortælle gode kulturhistoriske skrøner om krydderiernes opdagelse, gennemgås hver enkelt krydderi og hver krydderurt, og der er selvfølgelig fotos af dem alle sammen. 


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702078084
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 280
  • Udgivet:
  • 20. Oktober 2009

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 29,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Nanna Simonsen