Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Anretning og servering - institution og reception af Helle Koch Bog, Hæftet

Anretning og servering - institution og reception

af
(Udvid)

Hæftet dækker anretning og servering på institutioner og i cafeterier/kantiner samt en receptionists arbejdsområde. I institutionsdelen fokuseres bl.a. på produktionsformer og serveringsformer.I cafeteria/kantinedelen bl.a. på kundeservice og betjeningsformer. Fælles for begge er afsnit om portionering og emballering. I receptionistdelen er synsvinklen bl.a. arbejdsområder, herunder sikkerhed, kommunikation og planlægning af større arrangementer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778810618
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 104
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login