Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Danish Open-face Sandwiches af Lynn Andersen Bog, Indbundet

Danish Open-face Sandwiches

af
(Udvid)

Dansk smørrebrød er kendt over hele verden; men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv.Lynn Andersen har skrevet og tilrettelagt denne kogebog på engelsk om ’Danish Open Faced Sandwiches’ på en sådan måde; at den instruktivt og overskueligt viser; hvordan man kan lave smørrebrød i f.eks. USA. Her er taget hensyn til smag og om ingredienser er til at få i udlandet; der er trin-for-trin anvisninger og billeder; samt forslag til variationer ud fra et tema.Hver opskrift får en lille introduktion; og hvor det er relevant; lidt baggrundsstof; f.eks. hvorfra dyrlægens natmad har fået sit navn.Mange af opskrifterne vil være det klassiske smørrebrød; som vi dansker kender alle sammen. Men mange vil også være med en twist og mere moderne.Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen; er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk og hendes første bog Sund Mad i wok; 1990 er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og Sverige. Endvidere har hun arbejdet som madjournalist for adskillige populære magasiner i mange år. Hendes seneste udgivelse hedder Modern Danish Cooking. Hun har sin egen blog på moderndanishcooking.com.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717044647
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 120
  • Udgivet:
  • 26. Marts 2015

Andre udgaver:

  • DKK 141,00
  • DKK 199,95
  • DKK 58,95
  • 2-3 hverdage
  • DKK 24,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre købte også

Andre bøger af Lynn Andersen