Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Gastronomer 2 af Niels-Aage Hansen Bog, Hardback

Gastronomer 2

- for kok og smørrebrødsjomfru

af
(Udvid)

Gastronomer 2 – for kok og smørrebrødsjomfru bygger på Gastronomer – grundbog for kok, smørrebrødsjomfru og cater og er beregnet på sidste del af hovedforløbet.Bogen er opbygget i 6 hovedafsnit:Udvidet råvarelæreEn systematisk gennemgang af de enkelte råvaregrupper, hvor man ud fra eksempler kan opbygge forståelsen for de enkelte råvarers oprindelse, kendetegn og anvendelse. Desuden er der et afsnit om smagssammensætninger, som handler om, hvad der fx passer godt sammen med oksekød.Fra ret til menulæreMenulære med historisk vinkel samt menuregler m.m. Desuden menulære i internationalt perspektiv og en liste over fransk-danske fagudtryk.Kost med specielle hensyn eller vinklerOmhandler specialkost ud fra religiøse eller andre hensyn, fx vegetarer. Herunder ses også på kost ud fra specielle vinkler, fx middelhavskøkkenet og det nordiske køkken. AnretningOm tallerken- eller fadanretning ud fra virkemidlerne: Komposition, form, farve, linje og teknik.KlargøringGennemgang af de discipliner i et køkken, der ligger ud over selve tilberedningen af maden. Herunder menuengineering.Til inspirationHer gives forskellige udviklingsteknikker. 


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770822794
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 171
  • Udgivet:
  • 4. Juli 2011

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login