Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Gastronomisk leksikon af Jørgen Fakstorp Bog, Hæftet

Gastronomisk leksikon

af ,
(Udvid)

Første danske specialleksikon af denne art med mere end 2.000 indgange med ord og begreber fra gastronomiens verden. Her finder man oplysninger og definitioner omfattende: fødevarer fra fisk, fjerkræ og frugt til ris, salt og sukker; metoder og redskaber i madlavningen; tilberedt mad - fra fattigmandskost til det høje køkken; retternes historie, navne og traditioner; køkkenkultur i alverdens lande og regioner; kokke, skribenter, opfindere og andre gastronomiske profiler. Derudover indeholder bogen længere artikler om centrale begreber som kogekunst, madlavning og måltid, hvor der bl.a. fortælles om den historiske baggrund for nutidens køkkenkultur, samt systematiske oversigter over bl.a. kødudskæringer, oste og saucer. Tillæg med tabeller over fødevarernes næringsværdi. Udgivet i samarbejde med Det Danske Gastronomiske Akademi.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788700202849
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 279
  • Udgivet:
  • 14. September 1998

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 24,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Jørgen Fakstorp,Else-Marie Boyhus