Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Grundtilberedning af Jørgen N. Teglgård Bog, Hæftet

Grundtilberedning

- Grund- og områdefag 5

af
(Udvid)

Grundtilberedning gør eleven i stand til at klargøre, fremstille og anrette enkle varme og kolde retter også ud fra ernæringsmæssige principper til servering i henholdsvis restaurant, institution, fastfoodforretning, forretning inden for detailhandel, cafeteria og kantine. Det indeholder 5 hovedafsnit:- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber; - Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;- Grundsupper, grundskyer og fonder;- Jævnemetoder;- Legering og montering.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778816498
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 61
  • Udgivet:
  • 1. Januar 1900

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login