Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Hønen og ægget af Claus Christensen Bog

Hønen og ægget

- En kogebog om hvad der kommer først og livets lyksalighed

af
(Udvid)

Claus Christensen og Søren Wedderkopp skriver kogebøger, der appellerer til både ganen, øjnene og smilebåndet.I denne bog har de kastet sig over vore fjerede venner, fuglene og deres ""afkom"", æggene, og giver med deres sædvanlige glimt i øjet og sans for den kulinariske detalje opskrifter på alle former for æg: rørte, kogte, pocherede, i omeletter, æggekager, salater og ikke mindst desserter. Desuden forklarer de, hvordan man plukker og tilbereder ænder, vagtler, gæs, duer, agerhøns, kalkuner og deres mere civiliserede artsfæller hønsene og kyllingerne; på en måde, så deres levende brødre og søstre ville ønske, at det var dem, der nu stod og simrede på komfuret eller lå til skue på et lunt fad.Derudover giver bogen en udmærket opskrift på, hvordan man får en lille fjer på.Bogen indeholder foruden Christensen og Wedderkopps livsvisdom, som de så rundhåndet deler ud af, 200 opskrifter på æg og fjerkræ og alt, hvad hjertet kan begære af diverse saucer og tilbehør samt inspiration til mindst lige så mange variationer.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788761403377
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Sideantal:
  • 127
  • Udgivet:
  • 1. April 2004

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Claus Christensen