Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Kom det på glas af Thane Prince Bog, Indbundet

Kom det på glas

- Syltetøj; relish og chutney

af
(Udvid)

Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter; så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.Denne bog rummer al den basisviden; du skal bruge om teknikker; udstyr; ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj; gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke; frække likører og fristende desserter. Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup; syltede agurker; barbecuesauce; piccalilli; syltede rødbeder og mangochutney.Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør; såsom japansk sushi-ingefær; kinesisk blommesauce; afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.Det er langt enklere at sylte og konservere selv; end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre; når det er hjemmelavet!I samme serie er tidligere udgivetSushi – Smag og teknikLidt lækkert – Tapas; antipasti; sushi og mezzeYan-Kit So Kinesisk kogebogStreet food – Gademad fra hele verdenAsiatiske lækkerierIndisk mad - helt enkelt


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717040342
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 1. Maj 2009

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 24,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Thane Prince