Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Kostlære og -vurdering af Hanne Hyldgaard Langager Bog, Hæftet

Kostlære og -vurdering

af
(Udvid)

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.Bogen indeholder følgende kapitler:- Introduktion til kostlære og -vurdering - Kostvaner - madkultur - Kostlære før og nu - Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen - Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper - Målgrupper - Måltidsfordeling og portionsstørrelser - Menusammensætning - Menuplanlægning i praksis i alle måltider - Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab - Menuvalg - Udportionerings- og serveringsformer - Næringsstofberegning - Vurdering af madens sammensætning - Kost- og brugerundersøgelser


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778817167
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 1. November 2006

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Hanne Hyldgaard Langager