Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Mad til mennesker - grundforløb Bog, Hardback

Mad til mennesker - grundforløb

(Udvid)

Her er bogen, der dækker de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. De tilhørende opgaver ligger på ef.dk/gastronom. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.Bogen er målrettet kok, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker. Sidste del af bogen er især rettet til dem, der vil uddanne sig som gastronom og tjener.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770821865
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 200
  • Udgivet:
  • 30. Juni 2010

Andre udgaver:

  • Kan ikke skaffes
  • DKK 19,00


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login