Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Naturfag Bog, Paperback

Naturfag

(Udvid)

God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik, helt bogstaveligt.Bogen starter med den organiske kemi som i kulhydrat, fedt og protein, alkohol, organiske syrer og forbrænding af organiske stoffer. Den uorganiske kemi gennemgås med pH, syrer og baser samt salte. Fysikken har fokus på energiformer og energikilder samt effekt og varme. Der er opgaver og øvelser i bogen samt supplerende materiale på bogens hjemmeside.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770822275
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 100
  • Udgivet:
  • 22. Februar 2012

Andre udgaver:

  • DKK 146,00
  • DKK 168,75
  • DKK 22,75
  • 2-4 hverdage
  • DKK 19,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login